top of page

USUAL
Reviews

Kristof

gemiddelde waardering 5 uit 5

Speciale dank aan voor jullie muzikale bijdrage aan onze trouwdag. Het was onvergetelijk dankzij jullie prachtige stemmen en jullie hebben onze dag nog specialer gemaakt. Het was gewoon fantastisch! Iedereen was laaiend enthousiast over jullie en ja we gaan dat feestje nog eens moeten overdoen he

Nathalie & Christophe

gemiddelde waardering 5 uit 5

"Wij leerden Usual kennen via mijn (intussen) schoonbroer. Na een optreden van hen in La Cantina waren we meteen vanaf het eerste moment overtuigd. Deze mannen hadden we nodig om ons trouwfeest net nog even dat extraatje te geven. En wat een goede beslissing was dat achteraf! Vanaf het eerste nummer zat de sfeer er meteen in! Ook de persoonlijke uitvoering van onze openingsdans was een schot in de roos. Een échte aanrader!"

Stephanie

gemiddelde waardering 5 uit 5

"We hebben USUAL op onze trouw gevraagd (vooraf aan de DJ), en dat was een groot succes en een enorme meerwaarde. Onze openingsdans door hen gespeeld en gezongen was heel uniek. En daarna barstte het feestje los. Sfeer verzekerd met USUAL. Ook onze gasten waren laaiend enthousiast. Bovendien zijn Sam en Andy enorm sympathiek en meedenkend. Top!"

Jara & Niels

gemiddelde waardering 5 uit 5

Faye & Olivier

gemiddelde waardering 5 uit 5

"We ontdekten Usual tijdens het trouwfeest van vrienden. Drie weken later hadden we ze al geboekt voor ons eigen feest.
Twee getalenteerde mannen die voor een heel persoonlijke en aangename sfeer zorgen. Onze gasten konden moeilijk blijven stilzitten, een echte aanrader!"

Vicky

gemiddelde waardering 5 uit 5

Daphne & Martijn

gemiddelde waardering 5 uit 5

"USUAL was een schot in de roos op ons trouwfeest. Tijdens de voorbereidingen twee sympathieke en getalenteerde kerels leren kennen, die bij het spelen van de eerste noten ook de harten van onze genodigden wisten te veroveren. De sfeer zat er meteen in.
Ze gaven ook onze openingsdans een heel originele en persoonlijke touch. Wij zijn alvast grote fan! "

bottom of page